נוב 
 12 
 2018 

 

קרוטונים בהכנה ביתית- כמה קל!

חותכים מספר פרוסות לחם לקוביות (אנו ממליצים על לחם מחיטה מלא עם עדיפות ללחם שיפון)

מערבבים בקערה נפרדת שמן זית, מלח (מומלץ מלח הימלאיה) ולמי שאוהב אפשר גם מעט שום כתוש

מערבבים את קוביות הלחם עם תערובת השמן

מניחים לתבנית אפיה ואופים בתנור עד להשחמה של הלחם

מדי פעם מערבבים ואפשר גם לקבוע את רמת הפריכות האהובה.

בתאבון! וספרו לנו כאן למטה איך יצא לכם...

תגובות

תגיות

מומלצים בכל בית מתכונים בריאים לחגים צמחי מרפא מתכונים לפי עונות השנה מתכונים לניקוי כבד קינוחים  ממרחים בריאים מרקים סלטים בריאים מזונות מייבשי ליחה

Recent News

TOP דילוג לתוכן