נוב 
 12 
 2018 

 

סלט לחוץ

סלט ישראלי טיפוסי מירקות טריים נחשב על פי הרפואה הסינית כמזון בעל איכות קרה ועל כן, צריכה קבועה שלו נוטה להחליש את מערכת העיכול.

הסלט הלחוץ הינו קל יותר לעיכול והוא עובר כבישה קלה העוזרת להעשיר את פלורת המעיים.

מצרכים

מגוון ירקות העונה: חסה, מלפפון, כרוב, בצל, גבעולי סלרי, צנונית, צנון.

תיבול לפי הטעם: מלח ים אטלנטי או רוטב סויה TAMARI או מיסו לבן.

אופן ההכנה

 חותכים דק את הירקות ומתבלים במלח \ רוטב סויה \ אומבושי \ מיסו

 מערבבים היטב ולוחצים בידיים את הירקות עד שיוצא מיץ מהירקות

 רצוי לחכות כ - 30 דקות לפני האכילה.

הצעת הגשה: 

טחינה ירוקה - טחינה משומשום מלא עם פטרוזליה,כוסברה ושמיר אורגניים.

בתאבון! וספרו לנו כאן למטה איך יצא לכם...

תגובות

תגיות

מומלצים בכל בית מתכונים בריאים לחגים צמחי מרפא מתכונים לפי עונות השנה מתכונים לניקוי כבד קינוחים  ממרחים בריאים מרקים סלטים בריאים מזונות מייבשי ליחה

Recent News

TOP דילוג לתוכן