משקה ירוק לניקוי כבד
המתכון שלפניכם מומלץ כחלק מתהליך ניקוי רעלים וניקוי כבד.
שימו לב! המשקה אינו מתאים ל:
נשים הרות ומניקות,אנשים החולים במחלות כרוניות (סוכרת, מחלות בלוטת התריס ועוד) - יש להיוועץ עם מטפל
אנשים הנוטלים תרופות באופן קבוע, אנשים מבוגרים - יש להיוועץ ברופא או מטפל
אנשים הנוטלים קומדין או תרופות לדלול הדם
אנשים חלשים לאחר מחלה קשה
יש להיוועץ באיש מקצוע לפני שילוב המשקה בתזונה.
סוגי עלים ירוקים מומלצים
מנגולד (עלי סלק),
נבטים (ברוקולי, צנון, אספסת..),
עלי סלרי,
גבעול סלרי,
בצל ירוק,
כרישה,
חסה,
פטרוזיליה,
רוקט,
כוסברה,
עולש,
סלט בייבי,
- אפשר להוסיף מלח עשבים herbamare
אופן ההכנה
לטחון בבלנדר:
2 כפיות *שומשום קלוי טחון
כוס וחצי עלים ירוקים שעברו חליטה במים רותחים
להוסיף כמות מים חמימים עד הסמיכות הרצויה.
הכנת שומשום קלוי:
לברור, לשטוף ולקלות בתנור על 75° עד שהשומשום מתייבש (כשעה וחצי) ולטחון במטחנת קפה.
במקום בתנור, ניתן לקלות במחבת תוך כדי ערבוב עד שמתייבש. להקפיד שלא יישרף.
הנחיות כלליות
בכל משקה לבחור 2-3 סוגי ירקות (עדיפות לסלרי, מנגולד ואספסת)
לשתות את המשקה פושר - שתי כוסות ביום
למי שיש רגישות בבטן - לשתות עד חצי שעה לפני האוכל ושעתיים אחרי האוכל
בתאבון! וספרו לנו כאן למטה איך יצא לכם...